Slide background
Slide background

Stillepunkt

Den vigtigste af alle i Kranio-sakral terapien

Stillepunkt er en afspændingstilstand. Ved hjælp af en meget enkelt KST teknik kan både børn og voksne bringes i stillepunkt. Teknikken regnes for den vigtigste af alle i Kranio-sakral terapien.

Når klienten er i stillepunkt, virker det som naturens egen afspænding. I denne specielle afspændingstilstand, kan kroppen reparere og styrke sig selv.

Når klienten befinder sig i stillepunkt, slapper kroppen af, og er i den samme tilstand som lige inden man falder i søvn. Klienten er ikke helt vågen, men sover heller ikke. Klienten er bevidst om lyde i rummet men så tilpas langt væk, at man ikke orker at reagere på noget. Nærmest en slags meditativ tilstand.

Værdien af stillepunkt opleves ikke mindst i forbindelse med stress og chok. Når klienten bringes i stillepunkt, skifter kroppen over i ”afspændingsnervesystemet” (parasymptiske nervesystem). I denne tilstand kan klienten frigøre sig fra det belastende chok og/eller stress, så kroppen ganske naturligt kan begynde at genopbygge sig selv.

Har du spørgsmål eller lignende er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig i dag

ADRESSE

Kranio Sakral Terapi v/Gitte Bisgaard
Vesterled 24B
9620 Aalestrup

ÅBNINGSTIDER

Behandler efter aftale. Ring til mig og får du min telefonsvarer, indtal da dit navn og telefon nr. så ringer jeg tilbage til dig.

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5174 0772
Email: info@gittebisgaard.dk