Slide background
Slide background

Behandlingen

Kroppen er en helhed, fysik og psyke hænger sammen

Kranio-sakral terapi er det bedste der findes. Så enkelt kan det siges. Det hjælper på rigtig mange ting. Klienten vil typisk opleve at blive behandlet for et problem, man kan få en reaktion eller en bedring et helt andet sted i kroppen. Kroppen er en helhed, fysik og psyke hænger sammen.

Behandlingen foregår i rolige omgivelser i min klinik. Klienten ligger på en briks på ryggen eller maven typisk med næsten alt tøjet på. Ofte skal jeg se på ryggen, det er derfor nødvendigt, at have bar overkrop (kvinder må gerne beholde bh på). Børn og især spædbørn kan også modtage behandlingen siddende eller båret af pårørende. Behandlingen er med 5 grams tryk, hvilket svarer til et stykke A-4 papir. Det vil sige, jeg rører næsten ikke.

Klienten oplever ofte en dyb form for afslapning, en nærmest meditativ søvn. Se også stillepunkt under menuen stillepunkt.

Som reaktion på behandlingen oplever mange klienter efterfølgende en udrensning af kroppen, forbigående træthed og lignende. Disse reaktioner aftager hurtigt og er et tegn på, at kroppen begynder at slippe sine problemer.

Har du spørgsmål eller lignende er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig i dag

ADRESSE

Kranio Sakral Terapi v/Gitte Bisgaard
Vesterled 24B
9620 Aalestrup

ÅBNINGSTIDER

Behandler efter aftale. Ring til mig og får du min telefonsvarer, indtal da dit navn og telefon nr. så ringer jeg tilbage til dig.

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5174 0772
Email: info@gittebisgaard.dk